Judith Maso

LinkedIn: Judith Maso

Mijn naam is Judith Maso. Sinds mijn opleiding tot klinisch psycholoog ben ik gegrepen door MBT. Voor mij is dit een therapievorm die natuurlijk en logisch aanvoelt. Ik vind het een prachtige methodiek die mij, en zichtbaar ook mijn collega’s, een kader biedt om mensen met lastige persoonlijkheidsproblematiek te helpen. Ik werk dan ook met veel plezier bij de Viersprong in Amsterdam in een van onze MBT-programma’s. Hiernaast ben ik sinds 2014 met veel enthousiasme trainer voor MBT Nederland.

Ik vind het mooi om te merken wanneer het lukt collega’s te bereiken, te leren en te inspireren hun vak op andere manier te bekijken en mogelijk uit te voeren dan ze gewend zijn. Binnen de training vind ik het belangrijk dat je zelf kan ervaren hoe het is en voelt en dus ben ik voorstander van rollenspelen. Zelf leer ik het meest van het zien hoe anderen het doen. En waar mogelijk, is het voordoen van een stukje therapie iets wat ik graag terugzie in de trainingen. Door het geven van trainingen merk ik dat ik zelf ook scherp blijf. 

Naast mijn werkzaamheden als MBT-therapeut en het geven van trainingen ben ik ook supervisor MBT en NVP. Ik geef ook supervisie in mijn eigen praktijk