Trainingen

Het trainingsprogramma voor Mentalization Based Treatment (MBT) heeft tot doel de geestelijke gezondheid en andere professionals uit te rusten met de kennis en vaardigheden om MBT behandelingen te kunnen uitvoeren bij patienten met persoonlijkheidsstoornissen. Het trainingsprogramma bestaat uit de MBT Theorie en Praktijk basistraining en specialistische vervolgtrainingen. Voordat u deel kunt nemen aan de specialistische vervolgtrainingen dient u de basistraining gevolgd te hebben.

 

Het trainingsprogramma van MBT Nederland wordt verzorgd in samenwerking met het Anna Freud Centre in London. MBT Nederland is een erkende partner van het Anna Freud Centre en biedt als zodanig door het AFC gelicentieerde trainingen aan. Er wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal wat ontwikkeld is in samenwerking met Anthony Bateman en Peter Fonagy – de grondleggers van MBT model .

 

Voor meer informatie over onze MBT Theorie en Praktijk trainingen, klik hier. Wilt u meer weten over onze Specialistische vervolgtrainingen klik dan hier.

 

Bent u nieuwsgierig naar wat MBT is maar kunt of wilt u niet de hele basistraining volgen? Speciaal voor u is er de module ‘Introductie in de theoretische achtergrond van MBT’.  U kunt hier meer informatie vinden over deze module.