Digitaal leerplatform

Bij MBT Nederland maken we ter ondersteuning van onze trainingen gebruik van het learning journey platform ‘A New Spring’. Dit betekent dat u op een gemakkelijke en interactieve manier toegang heeft tot onze trainingen, waar en wanneer het u uitkomt!

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden: Schrijf u in voor één van onze trainingen via onze website.
  2. Activatielink: Na uw aanmelding ontvangt u automatisch een e-mail met een activatielink en uw inloggegevens voor het digitaal leerplatform.
  3. Inloggen: Gebruik de activatielink en inloggegevens om toegang te krijgen tot het leerplatform en uw training te starten.

Heeft u zich ingeschreven maar nog geen inloggegevens ontvangen? U ontvangt deze ongeveer twee maanden voorafgaande de eerste trainingsdag van uw gekozen training.

Direct Inloggen

Heeft u al een account op ons digitaal leerplatform? Dan kunt u rechtstreeks naar het inlogportaal gaan door op onderstaande afbeelding te klikken.

In dit portaal kunt u ook te allen tijde uw resultaten bekijken en uw certificaten downloaden.

We streven ernaar om uw leerervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het inloggen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.