Theoretisch kader MBT methodiek en nieuwe ontwikkelingen

  • Theorie via online platform
  • +/- 20 uur online theorie
  • € 495,00
Inschrijven

Theoretisch kader MBT methodiek en nieuwe ontwikkelingen

Bent u al langer werkzaam in de MBT methodiek en wilt u zich de nieuwste theorie eigen maken? Wilt u uw MBT kennis opfrissen met recente inzichten? Dat kan!

Naar aanleiding van de nieuwe inzichten en ontwikkelingen zijn de oude  MBT Theorie en Praktijk trainingen deel I en deel II, in samenwerking met het Anna Freud Centre, omgevormd naar de nieuwe (blended) MBT basistraining. Het theoretisch kader van deze training wordt aangeboden middels online modules die in eigen tijd gevolgd kunnen worden. Het is nu mogelijk om alleen dit vernieuwde theoretische kader van de MBT Theorie en Praktijk training te volgen. Hiemee frist u uw kennis op en krijgt u gelijktijdig alle nieuwe inzichten mee. 

Na inschrijving krijgt u voor de duur van 1 jaar toegang tot het online platform.  De theorie bestaat uit verschillende modules en enkele korte online oefeningen. Door de opbouw in modules kunnen gemakkelijk specifieke onderwerpen worden teruggezocht. Modules kunnen gedurende het jaar toegang onbeperkt worden teruggekeken. Na afronding van alle modules krijgt u een bewijs van het gevolgd hebben van de theorie.

Het bekijken van de online theorie zal circa 20 uur in beslag nemen en kwalificeert voor MBT supervisoren ook als onderhoudsdag voor het MBT register.

De kosten hiervoor bedragen € 495,00.

Er wordt voor de online theorie geen accreditatie toegekend.


Inschrijven